Kérdés esetén hívjon +36 92 377 434

AGRO-NOVA KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG MIKRO-, KIS- ÉS KÖZÉPVÁLL. TECHNOLÓGIAI KORSZERŰSÍTÉSE CÉLÚ HITELPR. MŰKÖDÉSI KÖLTSÉG FINANSZÍROZÁSA

TURI LAJOS

Nyilv.sz.: 51557971

Adószám: 68307273-1-40

8948 NOVA József A ut 5/a

Hírek

  • Tartalom
SOLIS traktor Magyarország piacvezető traktora.

Az Agrosat gépker egyik profilja lett a Solis traktor gépcsalád .
A választott traktor a kis gazdaságok traktor családját gyártja .
20 Le től a 90 Le traktorig . Ezek a gépek megfelelnek az EU előírásainak .
A Solis márka gyártója a Sonalika idén pont 50 éves, így jelentős gyártói tapasztalattal rendelkezik, köszönhetően az évi több mint 100 ezer darab feletti éves traktorkibocsátásnak. Az értékesítésének javát a belpiac adja. Korábban a Renault Ceres traktorokat készítették bérgyártásban, majd annak megszűnése után a felszabaduló gyártási kapacitást is saját termékekre fordították. A Renaulttal közös gyártásban megszerzett tudásukat felhasználva fejlesztették ki a már meglévő modelljeik EU normáknak megfelelő változataikat, így majd 10 éve érkeztek az európai piacra.
A kisebb modellek 20 és 26 lóerő teljesítményűek, a közös bennük, hogy mindkettő eredeti Mitsubishi motorral szerelt, azaz nem licenszgyártással készülnek, hanem a Mitshubishi gyárból készen összeszerelve érkeznek és illesztik be a gépekbe. A traktorok 5-600 kilós emelőkapacitással és 6/2-es aszinkron váltóval rendelkeznek, a különbség köztük, hogy az erősebb modell szervokormányos, és jó 350 cm3-el nagyobb motorral rendelkezik.
Ezek a traktorok eddig csak mechanikus hajtásrendszerrel voltak elérhetőek, de nagyjából október és december között érkeznek meg a hidrosztatikus hajtásrendszerű Solis 26-osok, a mechanikuson belül pedig jön egy 9/9-es, szinkronváltós kivitel, ami jelentős előrelépést jelent: sokkal gyorsabb manőverezhetőséget nyújt. 
 
 
A 20-as és a 26-os Solis rendkívül széles körben hasznosítható, belterületi kiskerti környezetben éppúgy jól használható, mint nagyobb üzemekben, például alma kihordásra. Kiskertes környezetben 1,10 méter szélességével, jó manőverezhetőségével igazi profi: talajmarózáshoz, szántáshoz, saját célra vagy szolgáltató szektorban ideálisan működik.
Mezőgazdasági-, gyep- és ipari gumiabroncsozással is elérhetőek. A választási lehetőségeket a vásárlóink nagyon szeretik, sokan viszik ezeket a típusokat.
A Solis 50-es és 75-ös traktorok
Ezek a traktorok saját fejlesztésű és gyártású Sonalika motor hajtja, viszont a váltó, az első híd és a lehajtás az olasz Carraro-tól érkezik, az üzemanyagellátó rendszert pedig a Bosch biztosítja. Az 50-es típus 3 hengeres motorral és 8/2-es aszinkron váltóval készül, igény esetén kabinnal is elérhető. Az összkerékhajtás kapcsolható a gépen, és itt is az év végére várható újdonság, hogy szinkron 8/2-es váltóval is rendelhető lesz, 2020-ban pedig 8/8-as irányváltós kivitel is érkezik. 180 centiméteres szélességével egy 50-es MTZ-nek felel meg. Így egy kicsit szélesebb, 250-300 centiméteres szőlőültetvényben, kisebb gazdaságokban szántóföldön, és/vagy kisebb állattartó gazdaságoknak is ideális. Sok olyan gazdának lehet jó választás, aki a jól bevált, de már kiszolgált technika lecserélésén gondolkodik.
Solis 75-ös problémamentes CRDI motorral szerelt, és 12/12 fokozatú szinkron és irányváltós változattal érhető el. A hazánkban nagyon népszerű Belarus traktorhoz képest jelentős műszaki többletet nyújt, mivel 12/12 fokozatú szinkronváltóval, gyári klímával és alacsony zajszinttel rendelkezik és az általánosan ergonomikus kialakításnak köszönhető komfortérzettel kényezteti a felhasználót. A Solis 75 éppúgy jól veszi az akadályt a 3 fejes váltvaforgató ekével, mint egy ültetvényen egy 2 ezer literes axiál-ventillátoros permetezővel.
 
Solis 90 traktor .

Sonalika Group, a  Solis traktor gyártója mára az egész világot meghódította.

A Solis 90 CRDi – ahogy típusmegjelöléséből is látjuk, továbbra is Common Rail rendszerű motorral érkezik. Ennek köszönhetően – az összes Solis gyártmánnyal együtt – minden európai uniós környezetvédelmi és biztonságtechnikai előírásnak és szabályozásnak és előírásnak megfelel.A gép igen robusztus felépítésű, első pillantásra erős és masszív gép benyomását kelti. Az indiai gyártó egy négy hengeres, 4087 cm3-es, 90 lóerős erőforrást csomagolt a motorháztető alá. A common rail szabványnak való tökéletes megfelelést és a stabil működést a Bosch különösen megbízható befecskendező rendszere biztosítja. 90 Le-s teljesítményével és 3,5 tonnás össztömegével ideális választás lehet azoknak, akik a keleti blokk „fapados” gépeiből szeretnének gazdaságosan átülni egy kényelmes és korszerű gépbe. Elérhető kabinnal , sőt alapvetően klímás változatban érkezik hazánkba, a klíma nélküli változat csak kérésre elérhető.
A Solis 90 CRDi modell, gyors, fordulékony, csendes és komfortos. A kezelőszervek elhelyezésére nagy nagy gondot fordítottak, ezért a váltó- és vezérlőkarok elhelyezkedése az ergonómiát szolgálják.

A Solis traktor család Magyarország piacvezető traktora . Válassza az Agrosat Gépkert , szállítjuk önnek.

Hitel ügyintézés , házhoz szállítási lehetőség , minőség , szervizelés , alkatrész ellátás. 

Legnézettebb termékeink