Kérdés esetén hívjon +36 92 377 434

AGRO-NOVA KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG MIKRO-, KIS- ÉS KÖZÉPVÁLL. TECHNOLÓGIAI KORSZERŰSÍTÉSE CÉLÚ HITELPR. MŰKÖDÉSI KÖLTSÉG FINANSZÍROZÁSA

TURI LAJOS

Nyilv.sz.: 51557971

Adószám: 68307273-1-40

8948 NOVA József A ut 5/a

Hírek

  • Tartalom
Apró hirdetés .

Üdvözlöm kedves honlap látogatóm .
 
Ez úton értesítem önt hogy az új honlapunk apró hirdetés rovata elkészült .
 
A hűséges látogatóinknak ingyenes apró hirdetési rovatot nyitottunk . Minden látogatónk 60 napig ingyensen hirdethetei használt gépeit , háztartási tárgyakat , telket , autót . Majdnem minden kategória feltüntetésre került .  Ezzel segítjük látogatóinkat , minél könnyebben és költségek nélkül értékesíteni tudják használt portékájukat .
 
A honlapon regisztrálni kell , az adatokat töltse ki , és küldje el . Az elküldés után a levelező programjában kap egy üzenetet , aktíválja a regisztrációt ! 
 
Miután a levelezőben aktíválta a regisztrációt , kap egy alkalmazást amelyben feladhatja , ellenőrizheti , tárolja hirdetéséit . Mind az aktiv és a lejárt hirdetéséket is .  A lejárt hrdetés aktiválni tudja ha nem sikerült eladni és újra 60 napig látható a hirdetés . Ha sikerült értékesíteni törölni is tudja a hirdetését . 
 
A hirdetésében nem kell mindig ki tölteni az adatait , azok automatikusan megjelennek . A hirdetések értelem szerűen a bal oldalon a fiókjában meg találja az aktivat és a lejártat egyaránt .
A hirdetéseket amikor fel adja , kérem minden adatot töltsön ki , és ha lehet tegyen fel képeket ! Négy kép tölthető fel .
A másik ön is hozzá járul hogy nívós , szép jól használható legyen az oldalunk , ha ki tölti és képekkel adja fel hirdetését . 
A hiányos adatokkal feladott hirdetést nem közöljük . A hirdetés később jelenik meg mert ellenőrizzük . Sok csaló és szélhámos is hirdet ezt meg próbáljuk ki szűrni . Igy kicsit később de meg jelenik a hirdetésük . Ezért a késésért elnézését kérjük . 
 
Remélem  elnyeri tetszését ajánlatunk és szolgáltatásunk . Látogassa honlapunkat !
 
Tisztelettel
 
Turi Lajos 0630-9399905

Legnézettebb termékeink